Laserskæring

Vi er specialister i "hurtigløbere" med fuld certifikatstyring ...

Med vores laserskærer tilbyder vi underleverandørarbejde både som komponent og systemleverandør. Vi er eksperter i hurtig behandlingstid og bestræber os på at kunne afgive pris eller overslag på dine opgaver inden for 24 timer, ved små og mellemstore opgaver.

Muligheder / Begrænsninger
Med fiberteknologien kan vi skære huller i 1 x pladetykkelsen. I nogle situationer mindre. Kontakt os hvis du har specielle krav til skæringen.

Hele vores pladelager er registreret incl. certifikatstyring, hvorfor vi ved henvendelse med det samme kan se om vi har materialet på lager, og med hvilke certifikater.

Filformat

Vi foretrækker at modtage skærefiler i DXF format i.h.t. nedenstående.
- 1 part pr. dxf fil
- Scale 1:1
- Markeringer i laget: M
- Navngivning: 631513_8stk_S235_10mm.dxf

Pladetykkelser

Pladeformat MAX: 3000x1500mm.
- Stål dekaperet: 20 mm.
- S355J2: 15 mm.
- Rustfri: 15 mm.
- Aluminium: 15 mm.

Geometri

- Huller mindre end pladetykkelser graveres.
- Markeringer laves i lag M

Hvad er Laserskæring

Laserskæring er en teknik, der anvendes til at skære materialer ved hjælp af en laserstråle. Laserstrålen fokuseres gennem en linsesystem, der koncentrerer den til en meget lille punkt på materialet. Ved at bevæge strålen over materialet, kan den skære gennem det på ønskede steder, mens den lægger en lille mængde varme til materialet omkring snitlinjen.

Laserskæring er en præcis og effektiv teknik, der kan skære materialer med høj nøjagtighed og hurtig hastighed. Det anvendes i en lang række industrier, herunder bilindustrien, elektronikindustrien og flyindustrien. Laserskæring kan skære mange forskellige typer af materialer, herunder stål, aluminium, kobber, plast og træ. Det kan også bruges til at skære komplekse former og designs i materialerne.

Der findes mange forskellige typer af laserskæremaskiner, der anvendes til at skære materialer. Nogle af de mest almindelige er CO2-lasere, fiberlasere og YAG-lasere. Hver type laser har sin egen unikke sæt af egenskaber og anvendelsesmuligheder.